Gå til sidens indhold

Tvangsopløsning

På denne side kan du finde vejledninger til, hvordan du bruger domstolenes skifteportal via minskiftesag.dk, når du er likvidator, tidligere ledelsesmedlem, kreditor eller debitor i en tvangsopløsningssag.

Du skal bruge domstolenes skifteportal i tvangsopløsningssager, der fra og med den 17. april 2024 er blevet oprettet ved Retten på Bornholm, Retten i Roskilde, Retten i Holstebro, Retten i Kolding eller Sø- og Handelsretten. Du skal bruge domstolenes skifteportal i tvangsopløsningssager, der er oprettet ved de øvrige skifteretter fra og med den 11. juni 2024.

Vejledninger: Likvidatorer

Her kan du finde vejledninger til, hvordan du bruger Skifteportalen via minskiftesag.dk, når du er blevet udpeget som likvidator i en tvangsopløsningssag.

Vejledninger: Tidligere ledelse

På denne side kan du finde vejledninger til, hvordan du bruger domstolenes skifteportal via minskiftesag.dk, når du er tidligere ledelsesmedlem i en tvangsopløsningssag.

Spørgsmål og svar

På denne side kan du finde svarene på ofte stillede spørgsmål om brugen af Skifteportalen i forbindelse med tvangsopløsningssager via minskiftesag.dk.